ÉRDEN ÉVTIZEDEK ÓTA ELŐSZÖR! Csőzik - T.Mészáros "beszélgetés" az ÉrdTV szervezésében
2020. február 19. írta: BoldogÉ

ÉRDEN ÉVTIZEDEK ÓTA ELŐSZÖR! Csőzik - T.Mészáros "beszélgetés" az ÉrdTV szervezésében

csoziklaszlo-tma.jpg

Remek ötlettel állt elő Kövesdi Péter, le a kalappal előtte.

Rutinos újságíróként, illetve az Érd Médiacentrum februártól regnáló vezetőjeként úgy gondolta, hogy ne üzengessenek egymásnak a helyi döntéshozók, hanem üljenek le és beszéljék meg a kézilabda ügyeit. Miután ez jelen pillanatban az egyik legfajsúlyosabb ügy, méltán számíthatunk komoly érdeklődésre az érdi polgároktól.

 Ilyen még emlékeink szerint nem volt, hogy a jelenlegi és a volt polgármester egy maghatározó ügyben a tévé nyilvánossága előtt tárja véleményét a helyi emberek elé.

Az adás felvétele pénteken délelőtt lesz, amelyet teljes egészében a jövő heti Párbeszéd című műsorban fognak leadni, de természetesen előtte is lesznek hírek a benne elhangzottakról.

Mi csupán reméljük, hogy ez egy kezdő lépés az építő jellegű együttműködés irányába mindkét fél részéről, és amelyet az Érd Médiacentrum az új szeleknek megfelelően tud eljuttatni a helyi polgárokhoz.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5215481390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tejmészáros 2020.02.19. 16:05:25

T. Mészáros úr miért lép le mindig a szünetben a meccsekről? Ennek így nincs semmi értelme.

T. Mészáros úr, miért sajnálja az útépítést a várostól, mégha "csak 3-400 M Ft-ocska is), az utcában lakóknak az nagy dolog! Képviselői keretből futotta kilométeres utcákra, szóval nem kell a rizsa, hogy abból csak 1,5 km jönne ki!
süti beállítások módosítása