NYERT AZ ÉRD FM PÁLYÁZATA! Jónak ítélte a Médiatanács a cég kérését
2020. február 19. írta: BoldogÉ

NYERT AZ ÉRD FM PÁLYÁZATA! Jónak ítélte a Médiatanács a cég kérését

radio-radioerd-hu.jpg

Hetvenötmillió forintból készíthet műsorokat huszonöt helyi és körzeti rádió

Tizenhét kereskedelmi, öt közösségi és három kisközösségi szolgáltató kap támogatást rádióműsorainak készítéséhez a médiatanácstól - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kommunikációs igazgatósága szerdán az MTI-vel. 

A médiatanács hírműsorok, tematikus és közérdekű szolgáltató magazinműsorok készítését ösztönző 2019-es pályázatának negyedik fordulójában tizenhét kereskedelmi, öt közösségi és három kisközösségi rádió kap összesen 74,2 millió forint támogatást - írták.

A testület döntése szerint hírműsor kategóriában eredményesen pályázott az Érd FM 101,3, a miskolci Csillagpont Rádió, a nyíregyházi Mustár Rádió, a salgótarjáni 100,4 Rádió 1, a Best FM Budapest, a kiskunfélegyházi 91,1 Rádió1 Sirius, a hódmezővásárhelyi Rádió 7, a debreceni FM90 Campus Rádió, a karcagi Aktív Rádió 93,8, a békéscsabai Csaba Rádió és az orosházi Mega Rádió. Szolgáltató magazinműsorokat készíthet a támogatásból a debreceni Európa Rádió, a mezőtúri Pont Rádió, a Rádió1 Sopron, a komlói 99,4 Rádió 1, a békéscsabai 104,0 Rádió 1, a szolnoki Amadeus Rádió, az egri 100,7 Best FM, a nyíregyházi 103,9 Best FM, a tatabányai Turul Média Kft., a Sárvár Rádió, a kalocsai KORONAfm100 és a budapesti Karc FM. Tematikus magazinok megvalósításához kapott támogatást a siófoki Balaton Rádió és a fővárosi SOLA Rádió.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5415481728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása