A MAI NAP ÉRDI TV-SZTORIJA: Elbeszélgetett egymás mellett Csőzik és T.Mészáros
2020. február 21. írta: BoldogÉ

A MAI NAP ÉRDI TV-SZTORIJA: Elbeszélgetett egymás mellett Csőzik és T.Mészáros

Ha végig nézik a lenti videót, akkor annyi pozitívumot mindenképpen meg kell állapítanunk, hogy az ÉrdTV riportere kitett magáért, és néhány perc bemelegítés után egészen fogyaszthatóvá sikerült moderálnia a meglehetősen széttartó párbeszédet.

Ugyan a női kézilabdacsapat körüli ügyekről szólt volna a meghirdetett közös diskurzus dr. Csőzik László jelenlegi és T.Mészáros András előző polgármester között, de hamar más irányba terelte a beszélgetés utóbbi.

Csőzik igyekezett kísérletet tenni arra, hogy valódi párbeszéd alakuljon ki a jelenlegi helyzetről de T.Mészáros Andrást ez láthatólag nem igazából érdekelte és elvitte volna a beszélgetés egy politikai vitaműsor irányába.

Valószínűleg egy rosszul értelmezett politikusi sztereotípiától vezéreltetve mindenről az ellenfél lejáratása jutott az eszébe.

Csőzik polgármester is kénytelen volt egy idő után reagálni ezekre a vádakra, ahol a fejlesztésektől elkezdve a kampányon át, szó volt Mészáros Lőrincről, hazugságokról, pride koalícióról és a polgármester központi irányításáig mindenről, legfőképpen arról, hogy T. Mészáros szerint a jelenlegi városvezetés szétverné az eddig általuk felépített dolgokat. Hogy mindez hogyan került a kézilabda szemüvegén keresztül a tévé stúdiójába, az örökre T. Mészáros titka marad.

Csőzik László elmondta többször, hogy nekik eszük ágában sincs szétverni a kézilabdasportot, de új finanszírozást kell kialakítani, hiszen nincs névadó szponzor, és a legfőbb baj, hogy Magyarországon egyedüliként Érden finanszírozza a ilyen mértékben a profi sportot, és az eddig is rengeteg 400 millión felül nincs még 300 milliója erre az érdi adófizetőknek.

Csőzik László beszélt arról, miért jutottak el idáig és jelezte, hogy ezt az előző városvezetésnek is tudnia kellett.  A polgármester a beszélgetés során megemlített, hogy tárgyalt a Magyar Kézilabda Szövetséggel is, és több potenciális szponzort is megkeresett (nem csak Mészáros Lőrincet), egyúttal jelezte számít T. Mészáros Andrásra is ebben.

A vége eléggé személyeskedőre sikeredett, de írjuk ezt annak a számlájára, hogy évtizedek óta nem volt hasonlóra példa.

 

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3215485544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tejmészáros 2020.02.21. 19:25:35

Nem migránsozott a tökmészáros, ez pozitívum! Prajd...haha. Egyébként TMA nem nyúl a zsebébe? Van ott lé.

boborján20 2020.02.21. 21:03:28

@Tejmészáros: ez a témészaros, ez egy agyfogyatékos.

és ez volt érd polgármestere? szakadok!:)))
süti beállítások módosítása