BANDI BÁCSI AZ ÉRDI TOMBOLÓ BIKA! Csőzik megfeküdte a gyomrát
2020. február 21. írta: Smitt Róbert Író

BANDI BÁCSI AZ ÉRDI TOMBOLÓ BIKA! Csőzik megfeküdte a gyomrát

 tma_csozik.jpg

T. Mészáros András volt polgármesterben ismét tombol a paranoia, és most kivételesen gusztustalanul hergeli híveit, akik be is állnak szépen a sorba. Nagyjából az a lényeg, hogy Csőzik László maga a nagybetűs Sátán, aki hatalmas patáival szét akarja tiporni mind azt a szépet és jót, amit T. Mészáros és csapata felépített. Itt biztosan a le nem aszfaltozott utakra és a mogorva kátyúkra gondol a fideszes politikus. 

A Csőzik Lászlóval való találkozóról még normálisan tudott írni a Facebookon, de aztán a kommentekben úgy elszabadult a pokol, hogy csak na.

“Csőzik László péntek délelőttre beszélgetésre hívott az érdi kézilabda jövőjéről. A meghívást természetesen örömmel elfogadtam!

Az érdi tévé nyilvánossága előtti találkozó, beszélgetés előrelépést jelenthet az ügyben, amivel a városvezetés az elmúlt napokban felborzolta a kedélyeket. Én mindenesetre készséggel segítek, hogy városunk egyik büszkesége, a felnőtt női kézilabda megmaradhasson és további sikereket érhessen el!” -írta a politikus.

Bandi bácsi benyelte  kergemarha kórt, legalábbis a kommunikációsat, és olyanokat képes leírni, hogy az érdi kézilabda csapat ügyében, nincs olyan, hogy politikamentes ( ez már magában megérne egy (feteke)misét ) és ezt avval sikerül indokolnia hogy: “A baloldal árt. Olyan mint a sivatagosodás. Mihelyt lehet azonnal meg kell állítani.”  Nagyon szép metaforikus gondolkodás, csak gratulálni tudunk hozzá. Csak azt kérdeznék meg szerényen, hogy 13 évig eme gondolattól vezérelve, hogyan képviselte például a baloldali érzelmű polgárokat? A kérdés költői, ugye nem is kell rá válaszolni. T. Mészáros tehát már annak idején is egyszerűen kettéosztotta a lakosságot, még szerencse, hogy aki nem fideszes, maradhatott a városban Bandi “jóságos” uralma alatt. 

Persze a hergelés sikerrel jár egyeseknél, jön a férgezés, meg az hogy Csőziket agyon kell ütni, már ahogy az a keresztény úriembereknél lenni szokott, gondolom, bár én más típusú keresztényeket ismerek. Persze Bandi nevű filozófusunk tudja még fokozni ezt is, úgy látszik, ha más értékrendű emberekről van szó, nincsenek nála határok: “Mi létrehoztunk valamit. Ezek meg H. Csőzik vezetésével lerombolják. Nem azért mert jó vagy rossz. Azért mert ilyen az értékrendjük. Baloldaliak.”  Azt gondoljuk, ehhez sem kell különösebb kommentet fűzni, a mondatok magukért beszélnek, csak remélni tudjuk, hogy valamelyik fideszes gyorstalpalón tanulta, és nem a saját fejéből pattant ki a gondolat az elfogadás jegyében. Jézus biztosan büszke lenne szép magyar fiára, ilyen gondolatfutamok hallatán. Ámen.

Tehát, ha jól értjük Bandi bácsi szavait: egyik serpenyőben az fő, hogy ő készséggel leül Csőzikkel és mindent megtesz azért, hogy megoldódjon a kézilabda csapat sorsa, a másik serpenyőben pedig az fortyog, hogy a baloldaliak csak ártani tudnak, mert ilyen az értékrendjük, amiből az következik, hogy nincs értelme beszélni velük. Akkor miért is megy el a fideszes frakcióvezető erre a találkozóra, vagy mi van most?

 

A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4515484562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tejmészáros 2020.02.21. 11:02:05

Méltatlanná vált a "konstruktív" TMA a pénzügyi bizottsági munkára, kéretik visszahívni!
süti beállítások módosítása