ARADSZKI A KERESZTÉNY RASSZISTA: Pedig szeretik az érdi cigányok
2020. február 24. írta: Smitt Róbert Író

ARADSZKI A KERESZTÉNY RASSZISTA: Pedig szeretik az érdi cigányok

aradszki_andras_11.jpg

Aradszki András nem a legélesebb kés a KDNP fiókjában, valamiért sem ő, sem pedig állítólagos munkatársai nincsenek otthon a Facebook világában. Nincs ezzel semmi baj, élethosszig tanulás most a menő, de ha a súlyos hibák még pofátlansággal is társulnak, azért az már több a soknál.

Ez a derék ember, aki minden sarkon magát a Sátánt látja feltűnni, nemrég feltett egy keményen rasszista posztot, “mémet”, amelyben az az állítás fogalmazódik meg, hogy a börtönlakók 80 százaléka roma. Hűha, micsoda csúcsteljesítmény, micsoda intellektus! Gondolom, szegény Aradszkinak kiadták, vagy ő maga vette le a kormányzati kommunikációból, hogy most erősen cigányozni kell a gyöngyöspatai botrány miatt, és hát ő meg is tette a magáét. Megosztott egy véleményt, ami leegyszerűsítő és torz, de amivel egyébként majdnem minden magyar kocsmában találkozhat az ember. Mikor a helyiek kicsit többet isznak a kelleténél, akkor általában ez is előkerül, mondhatni már-már közhely, hogy a börtönökben javarészt cigányok vannak. Csakhogy ezt nem támasztja alá semmilyen adat, pletyka az egész, amit magára valamit is adó politikus nem oszt meg az oldalán,  sőt messzire elkerül, mert gyűlöletkeltésre alkalmas, és pontosan tudja, az nem jó senkinek.

Persze a poszt gyorsan lekerült a Facebookról, de Bandi bátyánk ismét magyarázkodásra kényszerült. Az Érdi Médiacentrum munkatársai gyorsan meg is kérdezték tőle, hogy mire alapozza a viccesenek szánt “mémben” leírtakat. És ahogy az a fideszeseknél lenni szokott, a parlamenti képviselő nem kért elnézést, á, ők ilyet nem tesznek, ellenben kis megtorpanás után visszatámadt.

Lássuk csak:

“A kérdéseit kiváltó „mém” közösségi oldalamra történt átvételére, egy, a szerkesztésre jogosult munkatársam tévedése, hibája miatt került sor 2020. 02. 20-án 1 óra 38 perckor.

Tekintettel arra, hogy az átvétel nem kifejezett szándékkal történt, amint az átvétel ténye tudomásomra jutott, a mém-et eltávolítottuk.

Az esetről tájékoztattam Balog Csaba urat, az érdi cigányság megkerülhetetlen vezetőjét, aki arról biztosított, hogy benne szemernyi kétely sincs a tekintetben, hogy a cigánysággal szolidáris voltam és vagyok. Ezt a tényt, az érdi cigányság érdekében tett közös erőfeszítéseink is igazolják.”- írta Aradszki.

Kérdem én, hogy lehet ilyen dologban hibáznia egy Aradszki uraság Facebook- posztjait író vagy megosztó “szakembernek”? Valahogy nem tudom elképzelni, hogy ott ül a gép előtt és csak úgy tévedésből kirak egy rasszista posztot, úgy véletlenül, mert éppen más dolga nem volt, meglátta, jaj de aranyos rasszista és gyűlöletkeltő poszt, rakjuk már ki gyorsan, biztosan örülni fog a főnök. Vagy mégsem? Akkor vegyük le gyorsan.

De az is milyen gondolkodás már, hogy ezek után Aradszki gyorsan levelet ír vagy felhívja telefonon az érdi cigányság vezetőjét, hogy figyelj már Csabikám, egy kicsit cigányoztam a Facebookon, egy túlbuzgó kolléga nem bírt magával, de nem gondolta komolyan, meg én sem, csak tudod, nagy a nyomás rajtunk fenntől, muszáj nekünk is cigányozni, de majd elmúlik, és olyan lesz minden, mint régen volt.

De ha ez még nem volna elég, gyorsan előkapart egy “mémet” Bősz Anett oldaláról, aki a jelenlegi polgármester élettársa, ami azt figurázza ki, hogy Orbán Viktor mennyire szeretné, ha a magyar nők több gyereket szülnének. És feltette gyorsan a kérdést, hogy erről a posztról miért nem kérdezték Bősz Anettet, és egyébként is, mivel nem talált a városi portálon ilyen jellegű írást, az Érdi Médiacentrum a kettős mérce bűnébe esett, ejnye-bejnye.

Ebből is látszik, hogy Sátán Bandi keveri a szezont a fazonnal és nem tud különbséget tenni a két “mém” jelentése között sem.

Egyrészt, elég lett volna pitiánerkedés helyett simán elnézést kérnie, másodszor meg jobban meg kellett volna válogatnia a kommunikációs munkatársait.



Fotó: érdlakó

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2315489080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása