MILYEN A MENZAKOSZT ÉRDEN! Minden héten szavazhat
2020. február 25. írta: Smitt Róbert Író

MILYEN A MENZAKOSZT ÉRDEN! Minden héten szavazhat

menza.jpg

Állandóan vita van az iskolai étkeztetés körül Érden is: finom, nem finom vagy éppen még ehető az étel, amit a gyermekeink elé tesznek, és nem utolsó sorban, mennyire egészséges. De ez nemcsak az iskolákra, hanem az óvodákra, bölcsődékre, a különböző szociális intézményekre is igaz.

Nemrég írtunk az érdi menzákról, és a különböző anomáliákról, amelyek, értesüléseink szerint nem szűntek meg, ezért újból beleássuk magunkat a témába. De most kibővítjük a kórházzal és a szociális intézményekkel is.

Ismét  megpróbálunk egy kicsit utánajárni a dolognak, nyomon követjük az étlapokat, ha beengednek minket még egy-két konyhára is ellátogatunk. De szívesen vesszük, ha Önöktől is kapunk visszajelzéseket, pozitívat és negatívat is egyaránt. 

Szeretnénk egy szavazást is elindítani a heti étlapokról, hogy pontosan lássuk a folyamatokat és a szándékot, ami a menük  mögött esetlegesen húzódik. Ha van kedve egy kicsit “menza-szakértőnek lenni”, kérjük, nézze meg minden héten az étlapot, ha van módja, kóstolja is meg, és írjon nekünk.

Küldjenek nekünk, fotókat, videókat bátran, szeretnénk valós képet adni a tatabányai közétkeztetésről, hogy a kedélyek is nyugvópontra jussanak végre. Mert egyáltalán nem mindegy, hogy mit esznek a gyerekeink az iskolában, vagy éppen az idős emberek az öregek otthonában.

Ne felejtsük el, hogy mindez a mi adóforintjainkból és pluszban sokak pénztárcájából történik.

Arra kérjük, hogy az intézmény lehetőség szerint a képeken felismerhető legyen.

 

A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3215490760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tejmészáros 2020.02.26. 11:01:28

A cikk utolsó bekezdésében írt tatabányai helyzet nem érdekel.
süti beállítások módosítása