HÉTVÉGÉN AZ IDEGENEK MEGSZÁLLJÁK ÉRDET: Jönnek a jedik is a Magyar FöldrajzI Múzeumba
2020. február 27. írta: Smitt Róbert Író

HÉTVÉGÉN AZ IDEGENEK MEGSZÁLLJÁK ÉRDET: Jönnek a jedik is a Magyar FöldrajzI Múzeumba

lego_yoda.jpg

Lego kiállítás lesz hétvégén az érdi Magyar Földrajzi Múzeumban. A kiállított alkotások mellett az érdeklődők is kedvükre alkothatnak.

Történelmi diorámák, Star Wars és világháborús terepasztalok, működő Technic járgányok, Classic City város és vonatok, űrbázis, de látható lesz Harry Potter és egy toscanai pillanatkép is a Magyar Földrajzi Múzeumban, ahol először rendeznek Lego kiállítást.

A tárlat keretében a járművek és egyéb alkotások mellett, a világ leghíresebb filmes világából, a Star Warsból is láthatunk alkotásokat. A játszóházban pedig különböző mozaikokat és építményeket készíthetnek az érdeklődők.

(érdmost)

 

A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1215494036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása