2 NAP ÉS MEGSZŰNIK AZ ÉRDI TESCO BUSZJÁRAT! Csak elfelejtettek tájékoztatni bennünket
2020. február 28. írta: BoldogÉ

2 NAP ÉS MEGSZŰNIK AZ ÉRDI TESCO BUSZJÁRAT! Csak elfelejtettek tájékoztatni bennünket

tesco-tajekoztato-buszmegszunes.jpg

Nemrég jutott tudomásunkra, egyik olvasónk küldte nekünk a fenti képpel egyetemben, hogy módosul az érdi Tesco-t érintő buszjáratok menetrendje. 

Az érdi Tesconál mindösszes egy plakát árulkodik róla, vásárlói tájékoztató gyanánt. A vásárlók és az ott dolgozók is mindössze erről a plakátról szerezhetnek róla tudomást, ráadásul azt is a másik oldali bejárathoz sikerült kitenni, mint ahonnan az utasforgalom érkezik. Mindez a 744-es és a 746-os járatokat érinti.

Arról nincsen tudomásom, hogy a Volánbusz  az állomáson tájékoztatta-e az utasokat. Annyi biztos, hogy se az érdi Tesco megállójában nincsen erről tájékoztatás, se a honlapjukon nincsen a változás kiírva annak ellenére, hogy mindez két nap múlva életbe lép. 

Szerettük volna megkérdezni az illetékeseket, ezért érdeklődtünk az érdi forgalmi irodában, de ott semmilyen felvilágosítással nem tudtak szolgálni, illetve csak annyival, ha van ilyen kifüggesztés, akkor az bizonyára így is van.

Elküldtük kérdésünket a Volánbusz sajtóosztályára, amint megérkezik a válaszuk, frissítjük cikkünket.

fotó: olvasónktól

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9215495442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tejmészáros 2020.02.28. 12:05:10

Kezdődik a kivéreztetés! Köszi Aradszki, hogy már beveted az állami Volánt is!
süti beállítások módosítása