A FÜRDŐSZOBÁNAN LŐTTE FEJBE VOLT FELESÉGÉT AZ ÉRDI FÉRFI: 22 év börtönt kaphat
2020. március 16. írta: Smitt Róbert Író

A FÜRDŐSZOBÁNAN LŐTTE FEJBE VOLT FELESÉGÉT AZ ÉRDI FÉRFI: 22 év börtönt kaphat

szirena.jpg

Vádat emelt a Pest Megyei Főügyészség az ellen az érdi férfi ellen, aki egy veszekedés során agyonlőtte volt feleségét.

F. Ferenc és a volt felesége közös házban éltek, de már évek óta rosszban voltak egymással. Június 16-án már korán reggel veszekedtek. A férfi dühös lett, a garázsból magához vett egy engedély nélkül tartott szekrénytáras pisztolyt majd visszatérve a házba fejbe lőtte a fürdőszobában tartózkodó volt nejét. A nő azonnal meghalt.

F. Ferenc ezután autóba ült és a lőfegyverrel együtt elhajtott otthonról. A hatvanéves asszony holttestére a lánya talált rá, amikor hazament.

A Pest Megyei Főügyészség szóvivője, Nisóczi József Levente, a 24.hu megkeresésére azt mondta, hogy emberöléssel és lőfegyverrel való visszaéléssel vádolt férfi akár 22 év börtönt is kaphat a halmazati büntetésekkel együtt.

A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3515525864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása