ÉRDI HELYI ADÓ: Új határidőt szabtak, április 30-ig fizesd be!
2020. március 28. írta: BoldogÉ

ÉRDI HELYI ADÓ: Új határidőt szabtak, április 30-ig fizesd be!

erd-mapio-net.jpg

Tegnap tették közzé, hogy a sokféle bonyodalommal terhelt helyi adó ügy végére pontot raktak.

Sokan, sok helyen jelezték, hogy a helyi adókat kirovó levelek és csekkek kézbesítése sok problémával járt. Megfizetésük határideje minden évben március 15-e, amelyet először a döntéshozók március 31-i módosították.

Aztán, amikor még ennek a határidőnek a teljesítésével is akadtak gondok, ugyanis sok érdihez a mai napig nem érkezett meg a helyi adónemeket részletező elszámoló levél, pláne a befizetéseket lehetővé tevő csekk, akkor újabb döntésre szánták el magukat a döntéshozók..

A HELYI ADÓK BEFIZETÉSÉNEK HATÁRIDEJÉT 2020. ÁPRILIS 30-I HATÁRIDŐRE MÓDOSÍTOTTÁK.

Ezek után az érdieken van a sor, főleg ebben a koronavírusos időkben!

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7715566550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tücsök48 2020.03.28. 14:55:15

A FÉRJEM KÓMÁBAN VAN NYUGDÍJÁT NEM ADJÁK ÁT NEKEM ,DE A CSEKKEKET FIZESSEM BE. 72 ÉVESEN HOVA INDULJAK,HOGY VALAKI SEGÍTSEN?

Tücsök48 2020.03.28. 14:56:02

A FÉRJEM KÓMÁBAN VAN NYUGDÍJÁT NEM ADJÁK ÁT NEKEM ,DE A CSEKKEKET FIZESSEM BE. 72 ÉVESEN HOVA INDULJAK,HOGY VALAKI SEGÍTSEN?
süti beállítások módosítása