GYEREK ÉS FIATAL IS A KORONAVÍRUSOSOK KÖZÖTT! Frissen a jelenlegi helyzetről
2020. március 29. írta: BoldogÉ

GYEREK ÉS FIATAL IS A KORONAVÍRUSOSOK KÖZÖTT! Frissen a jelenlegi helyzetről

koronavirusinfo-kormany-hu_1.jpg

Nemrég ért véget az operatív törzs komolynak szánt sajtótájékozatója, amellyel be kell érnie annak, aki a hivatalos hírekkel megelégszik.

Az itt elhangzottak közül válogattunk:

Müller Cecília Országos Tisztifőorvos egy kérdésre válaszolva elmondta, hogy a jelenlegi koronavírusos fertőzöttek között Magyarországon van fiatal és gyermek is. A vírus nem kímél senkit, bárki megfertőződhet – fogalmazott.

Egy másik kérdésre válaszolva: "Vannak egészségügyi dolgozók karanténban, és vannak pozitív esetek is közöttük" – mondta, de a számukkal adós maradt.

Előkerült annak a kérdése is a sajtótájékoztató, hogy a közösségi terek esetén helyben, az önkormányzatoknak kevéssé van lehetőségük korlátozó intézkedéseket bevezetni, gondoltak itt a turisztikai központok. Az operetív törzs reméli, hogy az állampolgárok betartják a szabályokat, és nem kell még helyi, külön rendelkezéseket hozni.

Ezután ne lepődjünk meg, ha a kukások védőruhában lesznek, mert nekik például kötelező, mert kitettek a fertőzésveszélynek. Részükre a cégek felelőssége a védőfelszerelés biztosítása.

Ma még lesz tájékoztató.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4215568916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása