MOST MÁR TÉNYLEG MEG NE LÁSSUNK ÉRDEN! Itt egy hosszú lista, kik szállítanak házhoz
2020. március 29. írta: BoldogÉ

MOST MÁR TÉNYLEG MEG NE LÁSSUNK ÉRDEN! Itt egy hosszú lista, kik szállítanak házhoz

bevasarlas-hazhozszallitas.jpg

Nyilván, a járvány elleni védekezés alapjául szolgáló szlogen akkor ér valamit, ha megtöltik tartalommal.

Szóval az kellett, hogy otthon maradhass, a családoddal egyetemben. Az érdi koronavírus oldal üzemeltetői segítettek ennek megoldásában.   

Hogy ezt az akadályt is elhárítsák, összegyűjtöttek Önöknek jó néhány érdi kereskedőt és szolgáltatót, akik házhozszállítást vállalnak.

Sikerült találniuk zöldségest, hentest, üzleteket, akik tejet és kenyeret visznek házhoz, számos éttermet, akiktől meleg ebédet lehet rendelni kedvező áron, de még patikákat is, akik házhoz viszik a szükséges gyógyszereket. Van a listában háztáji tojás termelő, füstöltáru készítő, cukrászat, pékség, minden, amire egy háztártásban szükség lehet. Túlzás nélkül állítjuk, a csatolt lista valóban lehetővé teszi, hogy a bevásárlás miatt, többé ne kelljen elhagynia senkinek az otthonát.

Éljenek a lehetőségekkel, rendeljenek házhoz helyi vállalkozóktól mindent, amire szükségük van!

Az ígéret szerint a listát folyamatosan bővítik!

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr415569686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása