ÉRDI ÜGYÉSZEK: Közel száz esetben csaló nőt tennének a hűvösre, átvágta a nyaralni indulókat
2020. március 31. írta: BoldogÉ

ÉRDI ÜGYÉSZEK: Közel száz esetben csaló nőt tennének a hűvösre, átvágta a nyaralni indulókat

biroidontes-vacinaplo-hu.jpg

Az Érdi Járási Ügyészség vádat emelt egy nő ellen, aki sokakat becsapva külföldi utakat ígért, de aztán lelépett a pénzzel.

A vád szerint a nő évek óta szervezett külföldi utakat, amelyben egyre sikeresebbnek bizonyult, így egyre többen keresték meg őt ilyen célból. Egy idő után a nő rossz útra tért, mert még 2016. második felében, görög, horvát és román helyszínekre szervezett utazások esetében átvett ugyan sokaktól – személyenként több tízezertől több százezer forintig terjedő – komoly összegeket, de ezeket már másra költötte el. 

Az egyik görög nyaralásra befizető, mit sem sejtő utasokat bérelt autóbusszal még útnak is indította, amit utóbb szintén nem fizetett ki. Ők már csak a helyszínre érkezve szembesültek azzal, hogy nincs foglalt szállásuk a nyaralóhelyen.

Az ügyben kilencvennégy rendbeli sikkasztási és két rendbeli csalási cselekmény miatt nyújtott be vádiratot az Érdi Járási Ügyészség a nő ellen.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3415576288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása