NEM TARTOZIK AZ ÉRDI ADÓFIZETŐKRE! Milliomos Edina perel, mert kitudódott a fizetése?
2020. május 09. írta: BoldogÉ

NEM TARTOZIK AZ ÉRDI ADÓFIZETŐKRE! Milliomos Edina perel, mert kitudódott a fizetése?

szaboedina-index-hu-penzekkel.jpg

Valószínűleg eltérően értelmezik néhányan a közpénz fogalmát, főleg amennyiben ők kapnak belőle. Akkor szerintük miért is lenne nyilvános.

Így járt Szabó Edina, az érdi kézisek (lassan) volt edzője is.

Csőzik László polgármester megint borított egy kicsit Érden, kirakta a Facebookra azt a szerződés-módosítást, amit T. Mészáros András kötött a kézilabda csapat vezető- edzőjével, mely szerint 2 milliót is meghaladja a neki juttatott pénz. Ráadásul a fiaival is százezreket érően szerződött a klub. 

Mindezt természetesen nem hagyta szó nélkül Szabó Edina, aki  az Indexnek azt mondta, hogy megrökönyödött a polgármester posztján, és már meg is tette a megfelelő jogi lépéseket az ügyben üzleti titok megsértése miatt.

Egyszóval lesz itt még folytatása az ügynek, de azt azért javasolnánk a milliomos edzőnek, hogy ne tekintsen a közpénzre úgy, mintha ahhoz senkinek semmi köze nem lenne.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8215675094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SergioLeone 2020.05.09. 18:34:56

Azt gondoltátok hogy 150.000 Ft/hó ért dolgozik egy nemzetközi szintű edző???

Dₒₙ Dᵢₐᵦₗₒ 2020.05.10. 09:57:44

"NEM TARTOZIK AZ ÉRDI ADÓFIZETŐKRE!"

De szar dumája van.
süti beállítások módosítása