FIATAL ÉRDI FOCISTA ESETT KI A MÁSODIKRÓL BUDÁN! Az érettségit ünnepelték a házibulin
2020. május 11. írta: Smitt Róbert Író

FIATAL ÉRDI FOCISTA ESETT KI A MÁSODIKRÓL BUDÁN! Az érettségit ünnepelték a házibulin

mento_1.jpg

Szombat este egy budai lakásban mintegy húsz 17-18 éves fiatal egy házibuliban ünnepelte az érettségit. Hajnali két óra körül egyikük kizuhant a második emeleti ablakon. A válságos állapotban lévő fiú az Érdi VSE labdarúgója.

Házibuli közben kizuhant az ablakon egy 17 éves fiú Budapesten. A 17-18 éves fiatalok az érettségit ünnepelték egy budai első kerületi társasházban. A ház lakói azt mondták az RTL Klub riporterének, hogy a fiatalok nem voltak hangosak, de éjjel kettő óra körül furcsa zajt hallottak.

Sikítozásra lettek figyelmesek, majd arra, hogy többen elindultak a lépcsőn lefelé az utcára. A 17 éves Richárd a második emeleti ablakból zuhant ki, a fiúnak eltört a gerince és a koponyájában vérömleny keletkezett. A mentők még újra tudták éleszteni, válságos állapotban vitték a kórházba. Információink szerint jelenleg élet és halál között van. 

Az áldozat édesapja annyit mondott a híradónak, hogy nagyon sok a rejtély az ügyben. Arra utalt, hogy a szülőket hajnalban értesítették a buliból, hogy azonnal menjenek, mert „valószínű hogy kábítószereztek” és a fiuk nagyon rosszul van. A telefonáló lány egy ötödik kerületi címet adott meg a szülőknek, ott viszont sem bulit, sem fiatalokat nem találtak. A szülők a segélyhívótól próbáltak megtudni, merre van a gyerekük, de órákig tartott, mire kiderítették, hol van. A rendőrség öt fiatalt állított elő az üggyel kapcsolatban kábítószer birtoklás és rongálás miatt.

(érdmost)

 

A fotó illusztráció

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4115681050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása