ÉRDI BÍRÓSÁG-ÜGYÉSZSÉG ÉPÍTÉSE: már belül is dolgoznak, jövő év elején lesz költözés
2020. május 23. írta: BoldogÉ

ÉRDI BÍRÓSÁG-ÜGYÉSZSÉG ÉPÍTÉSE: már belül is dolgoznak, jövő év elején lesz költözés

birosagepitkezes-magyarepitok-hu.jpg 

A megépülő új közintézményt egy zöldmezős beruházás keretében alakítja ki, mintegy 3,24 milliárd forintból a Mészáros Lőrinchez köthető Épkar és Fejér B.Á.L páros, Érden.

A háromszintes, mintegy 3570 négyzetméteres épületben nem csak az érdi bíróság, hanem az ügyészség is működik majd. A projektben közel száz parkolót is kialakítanak.

Az érdi járásbíróság - jelenleg egy ideiglenes épületben - 2019. január 1-jén kezdte meg működését, több évtizedes előkészítő folyamat eredményeként, az Érdet, Százhalombattát, Pusztazámort, Diósdot, Tárnokot, Sóskutat és Törökbálintot érintő ügyekben ítélkezik.

Már a kialakításkor is tudták, hogy dedikált épületre van szüksége, azonban az év során még az ideiglenes központját is kinőtte: az ügyforgalom növekedése már az első évben szükségessé tette ennek az épületnek a bővítését is.

A kivitelezés 2021 első félévében fejeződhet be, a bíróság a tervek szerint pedig 2021. szeptemberére tud átköltözni majd új épületébe. 

A földszinten többek közt

  • kilenc termet alakítanak ki,
  • ügyfélközpontot adnak át,
  • tanúgondozó szobát helyeznek el,
  • illetve egy tágas várakozó helyiség is elkészül.

Az emeleteken pedig helyet kapnak a bírósági dolgozók irodái, valamint kezelőirodákat  és egy multifunkcionális tanácskozótermet is kiépítenek.

(forrás: magyarepitok.hu)

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr515713698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása