“MINDEN” ÉRDI VÁRJA MÁR?! Vírus, Soros, Önökkel nemzetikonzultál
2020. május 29. írta: BoldogÉ

“MINDEN” ÉRDI VÁRJA MÁR?! Vírus, Soros, Önökkel nemzetikonzultál

chuck_n_orban.jpg

Nemzeti konzultáció kezdődik a koronavírusról és a gazdaság újraindításának intézkedéseiről - jelentette be a magyar mini elnök, szokásos pénteki, a Kossuth rádióban leadott Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Közölte: a kérdőív nagy része elkészült, és várhatóan már péntek délután meg is indítják a konzultációt - hozta nyilvánosságra a kormány.

Épeszű ember már el is felejtette, hogy a koronavírus járvány éppen ennek az Orbán-rezsim általi, értelmetlen pénzégetésnek az elindítása előtt csapott le Magyarországra. Mi magunk nem is tudtunk róla, hogy mitől van hiányérzetünk, erre a fideszesek lángeszű vezére kitalálta, helyettünk is.

Orbán bullshittjeit nem sorolnánk fel itt fel, ami elhangzott az alákérdezős műsorban, de lesz koronavírus, meg Soros-terv és a többi fideszes mantra.

Az egyedül kampánycélokra alkalmas kérdéssort postán küldik el, a kormányfő pedig arra kért mindenkit, töltse ki és juttassa vissza, azt mondjuk nem mondta, hogy esetleg a sikeres beküldők között kisorsolnak-e például egy koronavírus tesztet.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3515728584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása