MÁRA 8-AN HALTAK MEG, ÖSSZESEN TÖBB, MINT 500-AN! 2024-en meggyógyultak eddig
2020. május 29. írta: BoldogÉ

MÁRA 8-AN HALTAK MEG, ÖSSZESEN TÖBB, MINT 500-AN! 2024-en meggyógyultak eddig

koronavirus-mintavetel-semmelweis-hu-kovacsattila.jpg

Újabb 25 magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 3841 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. 

Elhunyt ma reggelig újabb 8 krónikus beteg. Ezzel 517 főre emelkedett az elhunytak száma, 2024-en pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 1300 főre csökkent. 384 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 24-en vannak lélegeztetőgépen.

A védekezés jelen szakasza nem jelenti a járvány végét, hiszen a járványveszély nem múlt el. Továbbra is fontos az általános óvintézkedések, különösen a védőtávolság betartása Mától Budapesten is megnyithatnak az éttermek, a vendéglátóhelyek és már látogathatóak a szabadtéri kulturális és sport rendezvények.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr815727806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása