JÖVŐ SZOMBATON NYIT A STRAND SZÁZHALOMBATTÁN! A versenymedence már üzemel
2020. június 02. írta: Smitt Róbert Író

JÖVŐ SZOMBATON NYIT A STRAND SZÁZHALOMBATTÁN! A versenymedence már üzemel

strand.jpg

Az időjárás és a járványhelyzet függvényében az összes medencéjét üzembe helyezi a Városi Strand Százhalombattán június 13-tól. A versenymedencét azonban már május 30-tól használni lehet.

A korlátozott nyitva tartás alatt kizárólag százhalombattai lakosok használhatják az ötven méteres medencét, amelynek négy pályáját az úszó- és vízilabdaedzések, valamint a nyári táborok résztvevőinek tartják fent. A sportolók kötelesek betartani sportági szövetségük egészségvédelmi ajánlásait.

A medence másik négy pályáját csak úszás céljából lehet igénybe venni, 10 és 13 óra között csak a 65 éven felüliek számára.

Látogatás előtt érdemes megnézni a létesítményhasználat részletes szabályait a Sporthalom Kft. honlapján (www.sporthalom.hu) vagy Facebook-oldalán. 

A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8915735298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása