T.MÉSZÁROSÉK NEM TÖRŐDTEK VELE, CSŐZIKÉK NEKILÁTTAK! Megújul az érdi Kutyavár
2020. június 03. írta: Smitt Róbert Író

T.MÉSZÁROSÉK NEM TÖRŐDTEK VELE, CSŐZIKÉK NEKILÁTTAK! Megújul az érdi Kutyavár

kutyavar.jpg

Az elmúlt három ciklusban semmilyen fejlesztés nem történt Érd ezen részén. Úgy látszik, T. Mészáros Andráséknak nem vol fontos ez a hely. Most megmozdult valami.

A városvezetés ígéretéhez híven hozzálátott a Kutyavár rendbehozatalához: új kerítést kapott a Fürdő utcai oldala, elkészült a belső lépcső, és egy teljes leylandi ciprus sort is kapott a környék.

Visszakerült az eredeti országzászló-tartórúd is a helyére, az azt 1986-ban megmentő Falusi Ferenc jóvoltából- írja Csőzik László a Facebookon.

 

Fotó: Facebook/ Csőzik László

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8015738338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása