TEGNAP “VÍRUSMENTES” NAP VOLT ÉRDEN! Országosan 2-en haltak meg, mindössze 10 új fertőzött
2020. június 03. írta: BoldogÉ

TEGNAP “VÍRUSMENTES” NAP VOLT ÉRDEN! Országosan 2-en haltak meg, mindössze 10 új fertőzött

terkep0603-koronavirus.jpg

Újabb 10 magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 3931 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 2 idős, krónikus beteg. Ezzel 534 főre emelkedett az elhunytak száma, 2190-en pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 1207 főre csökkent. 414 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 24-en vannak lélegeztetőgépen. Ez a ma reggeli hivatalos statisztika.

Pest megyében, így Érden sem regisztráltak új fertőzöttet, még a szomszédos Budapesten is csupán 2 új fertőzöttet találtak.

A szomszédos megyék közül Veszprém (66) megyében egyetlen új fertőzöttet sem regisztráltak. Győr-Moson-Sopron (85) megyében, illetve a vidéki éllovas Fejér (371) megyében egyetlen új fertőzöttet sem találtak, mint ahogy Pest megyében sem.

A fertőzöttek számát tekintve az éllovas Budapesten (1868 - 2 új) illetve Pest megyében (563) van a legtöbb regisztrált fertőzött. A vidéki listavezető Fejér megyében (371) egy új fertőzöttet sem mutattak ki. 

A legkevesebb fertőzött Heves (13 - eltűnt 1 fertőzött), illetve Békés (11) megyékben került regisztrálásra, itt nem találtak napok óta új beteget.

forrás: koronavirus.gov.hu

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6015737584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása