LEZÁRTÁK ÉRDEN A FELVIGYÁZÓ UTCÁT! Elvágták a menekülő utat, az ott lakók örülnek
2020. június 13. írta: BoldogÉ

LEZÁRTÁK ÉRDEN A FELVIGYÁZÓ UTCÁT! Elvágták a menekülő utat, az ott lakók örülnek

utlezaras-erd-betonelemekkel.jpg

Mai posztjában tette közzé Csőzik László polgármester, hogy ideiglenesen megváltoztatták a forgalmi rendet, tegnap délután lezárták a Felvigyázó utcát.

utlezaras-erd-felvigyazoutca.jpg

Az utcában lakók tavaly év vége óta kérték a hivatalt, hogy az intenzívvé váló forgalom miatt intézkedjenek. A polgármester azt jelezte, hogy a környék forgalmának végleges rendezésére a Főnök utcai átjáró és az Elöljáró utcai csomópont átadását, valamint a vasútépítés alatt igénybe vett utcák (Eszperantó tér és környéke) felújítását követően, illetve velük párhuzamosan kerül sor.

A polgármester türelmet kér, hiszen ezen a környéken most három nagy beavatkozás zajlik.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr315808034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása