HA ILYEN FŰNYÍRÓT VETT AZ ALDIBAN, NEHOGY HASZNÁLJA! Magától beindulhat a gép
2020. június 25. írta: Smitt Róbert Író

HA ILYEN FŰNYÍRÓT VETT AZ ALDIBAN, NEHOGY HASZNÁLJA! Magától beindulhat a gép

ferrex.jpg

Egy balesetveszélyes fűnyírót hív vissza az Aldi  lehet, az akkumulátorral lehet valami baj.

Azonnali hatállyal visszahívja a FERREX akkumulátoros fűnyíró és sövényvágó ollót valamennyi magyarországi üzletéből az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. és beszállítója, a Mogatec GmbH – írja az Aldi az oldalán.

A közlemény szerint a termék az akkumulátor behelyezését követően nagyon ritka esetben automatikusan beindulhat, ami balesetveszélyes lehet.

 A fűnyíró és sövényvágó olló a hazai Aldi üzletekben június 18-án volt elérhető. A termék értékesítését azonnal felfüggesztették, az Aldi szerint az előállító, a gyártó vagy a forgalmazó felelőssége egyelőre nem állapítható meg.

Az áruházlánc arra kéri a vásárlókat, hogy az esetleges balesetveszély miatt ne használják a terméket, vigyék vissza bármely magyarországi Aldi áruházba, ahol a vásárlást igazoló számla vagy nyugta hiányában is visszatérítik a készülék árát.

Fotó: Aldi

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9015913882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása