TMA-SIMÓ-BÁCS AZ ÉRDI HETVENKEDŐ TRIÓ: Csőzikék is hibásak a hetven milliós büntetésben
2020. június 25. írta: Smitt Róbert Író

TMA-SIMÓ-BÁCS AZ ÉRDI HETVENKEDŐ TRIÓ: Csőzikék is hibásak a hetven milliós büntetésben

tma-bacs-simo_1.jpg

Tovább gyűrűzik T. Mészáros András, Simó Károly és Bács István 70+2 milliós balhéja Érden. Épp tegnap írtunk róla, hogy Bács volt alpolgármester szerint semmi különös dolog nem történt aza óvoda beruházásval kapcsolatban, kicsit hibáztak a Fácán óvoda újraépítése kapcsán. De korrupcióról szó sincsen, egy kis hanyagságról viszont igen. T. Mészáros András is beismeri, hogy hibáztak, amikor nem tűnt fel a bírálóknak, hogy a nyertes és a vesztes pályázó között családi kapcsolat van. Bár a maga kissé agresszív módján azt is hozzátette, hogy a jelenlegi városvezetés befolyásolhatta volna pozitív irányban a bírság mértékét. 

“A polgármester úrnak november végétől nyolc hónap állt rendelkezésére, hogy egyeztessen és megmagyarázza, hogy milyen félreértés történt” – tette hozzá T. Mészáros András, aki szerint ilyesfajta hibák a jövőben sem kerülhetők el, ahogy a múltban is többször megtörténtek.

Milyen édes ez az András bácsi, már szinte cuki: csinál egy minimum korrupció gyanús ügyletet, amiért jól meg is büntetik a várost, Csőzik meg magyarázza meg, hogy miért tette. Röhej.

Csőzik László keményen reagált a dologra, mint írja:

“Valójában, amikor lehetősége volt arra, hogy az eljárásban részt vegyen – 2019 januárja és októbere között, 10 hónapig – látványosan nem csinált semmit. Bár az eljáró hatóságok többször lehetőséget adtak neki, hogy érveit előadja, ez rendre elmaradt. Az első érdemi nyilatkozatban a személyi összefonódást a Polgármesteri Hivatal elismerte, majd dacosan nem szólalt meg többet. Második alkalommal egy külsős tanácsadó cég nyilatkozott a hivatal nevében. Soványka nyilatkozat. Jogászkodásnak is gyenge. A tanácsadó cég több év alatt, több eljárásban 200 millió forint értékű szerződést kötött a Polgármesteri Hivatallal – csak reménykedni tudunk, hogy a többi ügyben jobb munkát végeztek!

Árulkodó a kivitelezésben érintett két összejátszó cég viselkedése is a Fácán Óvoda újjáépítésének közbeszerzését vizsgáló eljárás során. Ők is hallgattak, nem szólaltak meg, nem fellebbeztek- fogalmazott a Facebookon.

Csőzik egyébként azt mondja, T. Mészáros igazán megoldhatná ezt a problémát, fel is vázol több lehetséges módozatot:  nyilvánosan felszólíthatná a szabályszegési eljárásban érintett cégeket, dobják össze azt a 70 milliót. Esetleg kifezethetné a saját pénzéből, vagy legalább a szabadságmegváltása felét visszafizethetné Érdnek.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9415935720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása