MOST MÁR KÉSZÜL ÉRD RÉGI ADÓSSÁGA! T.Mészárosék korrupciós jelképét eltüntetik
2020. június 27. írta: BoldogÉ

MOST MÁR KÉSZÜL ÉRD RÉGI ADÓSSÁGA! T.Mészárosék korrupciós jelképét eltüntetik

abautcaihid2020jun03_1.jpg

Meg fognak lepődni, mi is alig hittünk a “fülünknek”, elkészül végre a hírhedt Aba utcai híd. 

abautcaihid2020jun01_1.jpg

abautcaihid2020jun02_1.jpg

Az aktuális hírek szerint hamarosan végéhez ér a beruházás, amire nagyjából 10 millió forintot költött eddig a jelenlegi önkormányzat. Érd vezetésének ez egy nagyon régi adóssága ez a híd, hiszen egy nagyon fontos “menekülő út” amelyen keresztül a 7-es útról (Balatoni út) a Diósdi útra lehet áthajtani.

Mondjuk nem volt ez mindig így, hiszen nyugodtan nevezhető T.Mészáros András jelképének is.

Régebben írtunk róla, milyen érdekes dolgok történtek a híd körül, a tervező cég ugyanis 23 millió forintot kapott, az egyébként 8 millióból megépíthető híd tervezésért. 

Ahogy az akkori lapokban szerepelt:

„ az Aba utcai híd tervéért a Hinterland például 23 millió forintot kapott. Ám építőmérnöki vélemények szerint ehhez képest eltörpül a beruházás tervezett,  8 millió forintra becsülhető  költsége – áll a feljelentésben.” - mert hogy ez a megállapítás egy rendőrségi feljelentés tárgyában is szerepelt.

Így nézett ki régen:

abautcaihid02.jpg

Vajon ezt megemlíti T.Mészáros András volt polgi vagy Simó Károly fideszes megmondó ember, következő heti videós sajtótájékoztatóján?

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2015970404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása