EGYRE ROMLIK A VÍRUS- HELYZET PEST MEGYÉBEN: A 10 új fertőzöttből 6-ot nálunk találtak
2020. június 30. írta: Smitt Róbert Író

EGYRE ROMLIK A VÍRUS- HELYZET PEST MEGYÉBEN: A 10 új fertőzöttből 6-ot nálunk találtak

terkep0630.jpeg

Mindössze 10 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4155 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Az elhunytak száma változatlanul 585 fő, 2692-en pedig már meggyógyultak. 169 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 9-en vannak lélegeztetőgépen.

 Pest megyében (624) egy új fertőzöttet találtak, ami nagyon nem jó hír, mert tegnap még csak 618 volt.

A fertőzöttek számát tekintve az éllovas Budapesten (1978 - 1 új) illetve Pest megyében (624 - 6 új) van a legtöbb regisztrált fertőzött. A vidéki helyek közül a legtöbb Fejér megyében van, azonban a központi régión kívül a második legfertőzöttebb hely változatlanul Komárom-Esztergom megye, lakosságarányosan pedig az első. Mindez persze akkor érvényes, ha elhisszük a statisztikákat.

A legkevesebb fertőzött Tolna (14), illetve Békés (13) megyékben került regisztrálásra, ma reggelre Tolna megyében egyetlen új fertőzöttet találtak.

Fotó: koronavírus.gov

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1415974364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása