VONATTAL MUNKÁBA JÁRÓ ÉRDIEK! A MÁV figyelmeztetést adott ki az utazási költségtérítésekre
2020. július 02. írta: BoldogÉ

VONATTAL MUNKÁBA JÁRÓ ÉRDIEK! A MÁV figyelmeztetést adott ki az utazási költségtérítésekre

mav-jegykiado-automata-kaposvar-hu.png

Az általános forgalmi adóról szóló törvény szerint 2020. július 1-jétől változnak a számlák kötelező tartalmi elemeire vonatkozó előírások. 

A belföldi adóalany (pl. cégek, szervezetek) számára kiállított számlákon kötelező feltüntetni a vevő adószámát az értékhatártól függetlenül. A gazdálkodó szervezetek esetében a jegyértékesítési rendszereink  az adószámot kötelezően bekérik a számla kiállításakor. A természetes személyek (magánszemélyek) adóazonosító jelét továbbra sem kell feltüntetni a számlákon.

A MÁV-START arra kéri utasait, hogy minél előbb egyeztessenek munkáltatójukkal a megváltozott számlázási szabályokról a kényelmetlenségek és a számlázással kapcsolatos panaszok megelőzése érdekében.

További információért kérjük, hívja a MÁVDIREKT-et a +36 (1) 3 49 49 49-es vagy +36 (20/30/70) 499 4999-es számon.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2715978998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása