TEGNAP MINDENKI ÉLVE MEGÚSZTA A JÁRVÁNYT! Most 6 csak új fertőzöttet hozott a statisztika
2020. július 06. írta: BoldogÉ

TEGNAP MINDENKI ÉLVE MEGÚSZTA A JÁRVÁNYT! Most 6 csak új fertőzöttet hozott a statisztika

terkep_0706-koronavirus.jpg

Hat újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4189 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Az elhunytak száma változatlanul 589 fő, 2860-an pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 740 fő. 144 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 8-an vannak lélegeztetőgépen.

Ma reggelre nincs új fertőzött a szám szerint legfertőzöttebb két területen Budapesten (1988) és Pest megyében (631). 

A szomszédos megyék közül a vidéki listavezető Fejér megyében (379) van egyetlen új fertőzött. A központi régión kívül a második legfertőzöttebb hely változatlanul Komárom-Esztergom (307) megye, lakosságarányosan pedig az elsők vagyunk. 

A legkevesebb fertőzött Tolna (14), illetve Békés (13) megyékben került regisztrálásra, ma reggelre Tolna megyében egyetlen új fertőzöttet találtak.

A maszk viselése továbbra is kötelező az üzletekben, illetve a tömegközlekedési eszközökön. A maszkot helyettesítheti a szájat és az orrot eltakaró sál, vagy kendő is. A 65 év felettiek külön délelőtti vásárlási sávja megszűnt.

Fotó: koronavírus.gov

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5015984298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása