BALESETHEZ ROHANTAK AZ ÉRDI TŰZOLTÓK AZ M7-ESRE! Sajnos sérült is van
2020. július 07. írta: BoldogÉ

BALESETHEZ ROHANTAK AZ ÉRDI TŰZOLTÓK AZ M7-ESRE! Sajnos sérült is van

tuzauto.jpg

Martonvásár közelében egy tehergépjármű és egy személyautó ütközött össze a Budapest irányába vezető oldalon.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt ma délben az M7-es autópálya 31-es kilométerszelvényében, a főváros felé vezető oldalon. Az elsődleges adatok alapján egy tehergépkocsi és egy személyautó ütközött össze, 

A balesethez az érdi hivatásos, a váli önkormányzati és a martonvásári önkéntes tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakaszon a helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt forgalomkorlátozásra és lassú haladásra számítsanak az arra közlekedők az érintett útszakaszon!

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4115987046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása