FÉLPÁLYÁS FORGALOMKORLÁTOZÁS A 6-OS FŐÚTON BATTÁNÁL: Augusztus 10-ig így közlekedünk
2020. július 07. írta: Smitt Róbert Író

FÉLPÁLYÁS FORGALOMKORLÁTOZÁS A 6-OS FŐÚTON BATTÁNÁL: Augusztus 10-ig így közlekedünk

szazhalom.jpg

A tervek szerint újranyitják a forgalom előtt a Városkapu utat Százhalombattán – tájékoztatott a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

Az Iparos úti új közúti felüljáró várhatóan augusztusra készül el. A 6-os főút korrekciós munkái miatt a 6-os úton félpályás forgalomkorlátozásokra kell számítani tervezetten augusztus 10-ig.

A nagytömegű földmunka és az anyagbeszállítások megnövekedett tehergépjármű-forgalmat eredményeznek a 6-os főúton és az Ercsi-Ráckeresztúr összekötő úton.

A százhalombattai vasútállomáson szintén felújítás és átépítés folyik. Folytatódnak a P+R parkoló, valamint az Iparos úti felüljáró és a hozzá kapcsolódó út építési munkái.

A Százhalombatta – Ercsi elágazásnál nagytömegű földmunka, út-, vágány- és felsővezetéképítési munkák zajlanak júliusban.

A Százhalombatta – Ercsi elágazás vonalszakasz vasúti pálya és kapcsolódó létesítmények korszerűsítése projekt a NIF beruházásában, az SZ-E Konzorcium (Mészáros és Mészáros Kft., valamint Vasútépítők Kft.) kivitelezésében valósul meg.

A fejlesztés részeként 15,7 kilométer hosszan átépül a vasúti pálya, amely nagyrészt 120/160 km/h engedélyezett sebességgel lesz járható 225 kN tengelyterhelés mellett.

A vasútfejlesztés ideje alatt a pontos menetrendi információkért érdemes felkeresni a MÁV Zrt. honlapját (www.mavcsoport.hu).

A kivitelezéssel kapcsolatos észrevételeket a kivitelező SZ-E Konzorcium által működtetett panaszv040@gmail.com e-mail címre, illetve a +36 20 2313542-es telefonszámra várják. 


A fotó illusztráció

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9215986564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása