NINCS HALOTT, 16 ÚJ FERTŐZÖTTET REGISZTRÁLTAK! Nálunk egy új beteget regisztráltak
2020. július 07. írta: Smitt Róbert Író

NINCS HALOTT, 16 ÚJ FERTŐZÖTTET REGISZTRÁLTAK! Nálunk egy új beteget regisztráltak

terkep_0707.png

Tizenhat újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4205 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Az elhunytak száma, változatlanul 589 fő, 2874-en pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 742 fő. 142 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 7-en vannak lélegeztetőgépen.

Nálunk egy új fertőzöttet regisztráltak.

A szám szerint legfertőzöttebb két területen Budapesten (1988) és Pest megyében (632) egy új fertőzöttet regisztráltak. A szomszédos megyék közül a vidéki listavezető Fejér megyében (379) van egyetlen új fertőzött. A központi régión kívül a második legfertőzöttebb hely változatlanul Komárom-Esztergom megye, lakosságarányosan pedig az elsők vagyunk. 

A legkevesebb fertőzött Tolna (13), illetve Békés (13) megyékben került regisztrálásra, ma reggelre Tolna megyében egyetlen új fertőzöttet találtak.


Fotó: koronavirus.gov

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4315986670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása