CSAK 5 ÚJ FERTŐZÖTT, EGYRE JOBB A KORONAVÍRUS HELYZET! Pest megyében 3 újat találtak
2020. július 08. írta: BoldogÉ

CSAK 5 ÚJ FERTŐZÖTT, EGYRE JOBB A KORONAVÍRUS HELYZET! Pest megyében 3 újat találtak

terkep0708-koronavirus.png

Ma reggelre öt újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új típusú koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4210 főre nőtt a hazánkban eddig beazonosított fertőzöttek száma. 

Az elhunytak száma nem változott, immár negyedik napja változatlanul 589 fő, 2885-en pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 736 fő. 132 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 6-an vannak lélegeztetőgépen.

A szám szerint legfertőzöttebb két terület közül Budapesten (1988 - nincs új beteg) nem, csak Pest megyében (635 - 3 új beteg) regisztráltak új fertőzöttet. 

A szomszédos megyéink közül Veszprém (63), és a vidéki listavezető Fejér megyében (379) van egyetlen új fertőzött sem találtak. A központi régión kívül a második legfertőzöttebb hely változatlanul Komárom-Esztergom megye (307), lakosságarányosan pedig az elsők. 

A legkevesebb fertőzött Tolna (13), illetve Békés (13) megyékben került regisztrálásra, ma reggelre Tolna megyében egyetlen új fertőzöttet találtak.

A maszk viselése továbbra is kötelező az üzletekben, illetve a tömegközlekedési eszközökön. A maszkot helyettesítheti a szájat és az orrot eltakaró sál, vagy kendő is. A 65 év felettiek külön délelőtti vásárlási sávja megszűnt.

Fotó: koronavirus.gov

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8815988486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása