BRUTÁLIS ÁLLATKÍNZÁS TÁRNOKON:  45 centis nyílvesszővel lőtték fejbe a kutyát (videó)
2020. július 09. írta: Smitt Róbert Író

BRUTÁLIS ÁLLATKÍNZÁS TÁRNOKON: 45 centis nyílvesszővel lőtték fejbe a kutyát (videó)

hel.jpg

Nyílvesszővel a fejében talált rá kutyájára egy család Tárnokon. Az RTL Híradó beszámolója szerint a fiatal pulit valaki egy nyílpuskával lőhette meg az utcáról. A vessző 25 cm mélyre fúródott és a nyaki izomzatban állt meg.

A reggeli etetés miatt hívogatták, de a kutya mozdulatlanul feküdt az udvaron. Azonnal egy érdi állatorvoshoz vitték, ahol kioperálták a lapockájáig fúródott 45 centiméteres nyílvesszőt, amely szerencsére nem ért létfontosságú ideget. A kutya gazdája azt mondta, majdnem szívinfarktust kapott, amikor meglátta kedvencét. A gazda elmondta, korábban is történt hasonló a környéken, korábbi kutyáját és szomszédjának jószágát is megmérgezték. A gazda állítása szerint rendszeres a kóbor kutyák bántalmazása. „Volt itt egy másik eset is, amikor meglőttek egy csivavát – szintén nyílvesszővel –, de a tulajdonos nem tett feljelentést”. A gazda megjegyezte, úgy néz ki, a kutya életben marad.

forrás: RTL Klub

Fotó: RTL Klub

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2215991112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása