“VESZÉLYES BŰNÖZŐKET” BÜNTETTEK ÉRDEN: A kijárási tilalom idején kiszolgálta vendégeit az italbolt
2020. július 10. írta: Smitt Róbert Író

“VESZÉLYES BŰNÖZŐKET” BÜNTETTEK ÉRDEN: A kijárási tilalom idején kiszolgálta vendégeit az italbolt

isz2.jpg

Az érdi rendőrök június 5-én kijárási korlátozással kapcsolatos magatartási szabályok megszegése miatt megbírságoltak két személyt.

Az egyik személy egy italbolt üzemeltetőjeként, a másik  pedig felszolgálóként április 2-án engedte, hogy vendéglátó üzletben a kijárási korlátozások ellenére több személy iszogasson. Valószínűleg egy környéken lakó pedig be is jelentette szépen az esetet a zsaruknak, így elkapták a “galerit.”

A megbüntetett “jómadarak” a rájuk kiszabott bírságot sokallták, és annak mérséklését kérték, amit a bíróság a körülményeket figyelembe véve mérsékelt is.

Az Érdi Járásbíróság elnöke kiemelte, hogy a bíróság soron kívül határozott az ügyben annak érdekében, hogy az ilyen jellegű szabálysértések elkövetőit hatékonyan tartsa vissza további szabálysértések elkövetésétől. Utalt arra is, hogy a COVID-19 járvány terjedésének megakadályozására továbbra is fokozott figyelmet kell fordítani.

A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.



A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4215993602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása