KÉT HALOTT, HÁROM ÚJ KORONAVÍRUSOS FERTŐZÖTT! Érden hivatalosan tegnap nem találtak
2020. július 10. írta: BoldogÉ

KÉT HALOTT, HÁROM ÚJ KORONAVÍRUSOS FERTŐZÖTT! Érden hivatalosan tegnap nem találtak

koronavirus2.jpg

Mindössze 3 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19) ma reggelre, ezzel 4223 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt két idős, krónikus beteg, ezzel 593-re emelkedett az elhunytak száma, 2941-en pedig már meggyógyultak. Most kettövel több embert, 133 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 6-an vannak lélegeztetőgépen.

terkep_0710-koronavirus.png

Ma reggelre nincs új fertőzött Pest megyében, így új beteget Érden sem regisztráltak. A szám szerint legfertőzöttebb két terület, Budapest (1988) illetve Pest megye (639) egyikében sem regisztráltak új fertőzöttet. 

A szomszédos megyéink közül Veszprém (63) megyében, a vidéki listavezető Fejér megyében (379) illetve Komárom-Esztergom megyében (307) egyetlen új fertőzött sem találtak. 

A maszk viselése továbbra is kötelező az üzletekben, illetve a tömegközlekedési eszközökön. A maszkot helyettesítheti a szájat és az orrot eltakaró sál, vagy kendő is. A 65 év felettiek külön délelőtti vásárlási sávja megszűnt.

Fotó: koronavirus.gov

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2715993176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása