MAJD’ INFARKTUST KAPTAK AZ ÉRDI TAKARÉKBANKOSOK IS: Nem fértek hozzá a nyugdíjakhoz
2020. július 10. írta: Smitt Róbert Író

MAJD’ INFARKTUST KAPTAK AZ ÉRDI TAKARÉKBANKOSOK IS: Nem fértek hozzá a nyugdíjakhoz

takarekbank-logo.jpg

Technikai problémák miatt gond volt a július 10-én esedékes nyugdíjak jóváírásával a Takarékbanknál – írja a 24.hu. A lap egyik olvasója jelezte, hogy a számláján egyáltalán nem jelent meg az esedékes nyugdíj összege.

A bank honlapja szerint a pénzek megérkeztek hozzájuk, de jóváírásuk a számlákon elhúzódhat.

A látogatókat ez az üzenet fogadja a pénzintézet honlapján:

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2020. július 10-én esedékes nyugdíjak rendben megérkeztek bankunkhoz, azonban a számlákon történő jóváírások technikai okok miatt elhúzódhatnak. A hiba elhárításán kollégáink dolgoznak. Bankfiókjaink a mai napon hosszított nyitvatartással 16 óráig állnak ügyfeleink rendelkezésére. Köszönjük türelmüket, és elnézésüket kérjük a kellemetlenségekért!

Később a pénzintézet ezt közölte:

Rövid idő alatt megoldották a technikai problémát a Takarékbank Zrt. szakemberei, így a hitelintézet érintett ügyfeleinek számláján már pénteken 11 óra előtt jóváírták a nyugdíj összegét. A bank hosszabbított nyitvatartással, 16 óráig áll ügyfelei rendelkezdésére valamennyi fiókjában, és bankkártyáról, ATM-ekből is elérhető az összeg. 

A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1515993662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása