MIT TERVEZNEK AZ ÉRDI THERMAL HOTELLEL! Akkor és Most videó az öt éve bezárt létesítményről
2020. július 10. írta: BoldogÉ

MIT TERVEZNEK AZ ÉRDI THERMAL HOTELLEL! Akkor és Most videó az öt éve bezárt létesítményről

thermalhotel-erd-hulladekvadasz-hu.jpg

Nemrég látott napvilágot egy videó, amely az érd Thermal Hotelről készült és régi felvételekkel vágták össze. Talán ez annak köszönhető, hogy mintegy öt éve zárták be a létesítményt és azóta csak mendemondák vannak az esetleges újranyitásról. 

Maga a hotel 1990-ben nyitotta meg kapuit és 25 évig üzemelt. 30 szobás szállodaként látta el funkcióját és az érdiek között is nagyon népszerű volt.

A helyiek körében azért volt közkedvelt, mert nem kellett a fürdőkezelések miatt Budapestre vagy Agárdra eljárni, Érden is megoldhatták a jódos-brómos termálvízzel történő kezeléseket. Mindezt a társadalombiztosítás támogatta ráadásul.

A termalonline.hu szaklap megkereste a jelenlegi tulajdonosokat, akik elég semmitmondóan nyilatkoztak a tervekről:

“A szóban forgó ingatlan egy többszereplős üzleti tranzakció során, tartozás kiegyenlítéseként került az EMIH - Magyar Zsidó Szövetség tulajdonába. Az EMIH folyamatosan vizsgálja a hasznosítás különböző lehetőségét azzal a céllal, hogy az épület a környéken lakókat és a közösséget szolgálhassa.”

Addig sajnos ezzel a videóval kell beérnünk, szóval Thermal Hotel akkor és most:

Forrás: Csak Tamás csatorna



Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr315993438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása