ÚJRA TILALMAK ÉRDIEKNEK IS: ORBÁN MA SZIGORÍT! A fertőzés csak külföldről jöhet
2020. július 10. írta: BoldogÉ

ÚJRA TILALMAK ÉRDIEKNEK IS: ORBÁN MA SZIGORÍT! A fertőzés csak külföldről jöhet

koronavirus-debrecen-352313_1.jpg

Ma reggel is elmondta a lakájrádiójának péntek reggeli okosságait Orbán Viktor.

Szerinte a koronavírus Magyarországra való behurcolása ellen kell védekezni, ugyanis minden egyes újabb hazai fertőzésnél megtalálható valamilyen külföldi "mozzanat".

A több országban ismét felerősödő koronavírus-járvánnyal kapcsolatban a mini elnök szerint Magyarország biztonságos, de a koronavírus-járvány behurcolása ellen védekezni kell. 

ORBÁN SZERINT ITTHON ÚJABB SZIGORÍTÁSRA KELL SZÁMÍTANI!

Ennek pontos mikéntje ebben a pillanatban még nem publikus, az operatív törzsnek nevezett képződmény péntek délig kapott határidőt, hogy javaslatot tegyen a behurcolás elleni védekezés ügyében, és "ma, holnap döntéseket tudunk hozni" -  mondta a Kossuth rádióban.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2815993254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása