2 HALOTT, 6 ÚJ FERTŐZÖTT! Pest megyében is megtört a trend, 1 új fertőzöttet találtak
2020. július 11. írta: Smitt Róbert Író

2 HALOTT, 6 ÚJ FERTŐZÖTT! Pest megyében is megtört a trend, 1 új fertőzöttet találtak

0711terkep.jpeg

Mindössze 6 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4229 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt két idős, krónikus beteg, ezzel 595-re emelkedett az elhunytak száma, 2974-en pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 660 fő. 129 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 5-en vannak lélegeztetőgépen.

A szám szerint legfertőzöttebb két terület, Budapest (1989) illetve Pest megye (640) mindkét helyen 1 új fertőzöttet regisztráltak.

A maszk viselése továbbra is kötelező az üzletekben, illetve a tömegközlekedési eszközökön. A maszkot helyettesítheti a szájat és az orrot eltakaró sál, vagy kendő is. A 65 év felettiek külön délelőtti vásárlási sávja megszűnt.

Fotó: koronavirus.gov

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4515994898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása