ÚJABB INFORMÁCIÓK AZ ÉRDI GYILKOSSÁGRÓL! Nyolcszor szúrták meg az áldozatot
2020. augusztus 11. írta: Smitt Róbert Író

ÚJABB INFORMÁCIÓK AZ ÉRDI GYILKOSSÁGRÓL! Nyolcszor szúrták meg az áldozatot

 kes-gyilok-police-hu.jpg

Nemrég írtunk az érdi gyilkosságról, most újabb információk láttak napvilágot.A Pest Megyei Főügyészség indítványozta két férfi letartóztatását, akik egy vita során megöltek egy embert.

 A két elkövető egy alkalmi ismerőse korábban a sértett férfival közös lakrészben lakott. Ez az ismerős kérte meg az elkövetőket, hogy segítsenek neki ruháit elhozni a sértettel közösen lakott ingatlanból. Amikor viszont ott szóváltásba keveredtek a sértettel és dolgavégezetlenül ki kellett onnan jönniük, akkor már arra kérte meg őket, hogy segítsenek kitenni onnan a sértettet.

A két férfi ezután rövid idő múlva visszament a lakásba, mindketten az ekkor már alvó sértett ágyára ugrottak és fejét egyikük ököllel ütni kezdte. A bántalmazásra felriadó sértett védekezésül a másik elkövetőt megkarmolta, aki erre felkapott a közeléből egy huszonhárom centiméter pengehosszúságú kést és nyolcszor megvágta illetve megszúrta a sértett fejét és felsőtestét. Ezután az elkövetők elmenekültek.

A bántalmazás következtében a sértett a helyszínen életét vesztette.

Az ügyben a két férfit emberölés bűntettével gyanúsítja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Pest Megyei Főügyészség kezdeményezte letartóztatásukat eljárási jelenlétük biztosítása illetve a bűnismétlés elkerülése érdekében.

A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2416128538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása