Az érdi Kaktuszkör különleges bemutatója a Szepesben
2017. június 07. írta: BoldogÉ

Az érdi Kaktuszkör különleges bemutatója a Szepesben

eszakamerikaikakatusz-hu-depositphotos-com.jpg

Holnap az érdi Szepes Gyula Művelődési Központ ad otthont a Kaktuszklub következő előadásának, melynek témája az észak-amerikai kaktuszfajok bemutatása és az előadója Lukoczki Zoltán. A belépés díjtalan, a szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt.

Érden sok tagja volt az 1971-ben alakult Magyar Kaktuszgyűjtők Országos Egyesületének, erre alapozva szervezte meg Libnárné Herczeg Ilona 2007-ben a Kaktuszkört. A tagság létszáma hamarosan elérte a 30 főt. A csoport a kaktuszgyűjtők körében nagy tiszteletnek örvendő Kern Pétert választotta névadójának, aki alapító tagja volt az országos egyesületnek.

Gyűjteményeik legszebb darabjait nemcsak kiállításokon láthatjuk, a Kertbarátkörrel közösen egy folyamatosan látható bemutatót, egy kis kaktuszkertet alakítottak ki a művelődési központ oldalában, amelyet a klub tagjai gondoznak.

Címlapfotó: hu.deposiphotos.com

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2112572143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása