SZERETNÉK BOLDOG ANNÁT AZ ÉRDIEK A KÉZICSAPAT ÉLÉRE? Most szavazhat róla nálunk
2020. július 21. írta: Smitt Róbert Író

SZERETNÉK BOLDOG ANNÁT AZ ÉRDIEK A KÉZICSAPAT ÉLÉRE? Most szavazhat róla nálunk

boldoganna-csoziklaszlo_1.jpg

Boldog Anna jó pár éve rész az érdi közéletnek, nagyjából mindenki úgy tudta régebben, hogy T. Mészáros “embere.” Éppen ezért volt érdekes, hogy Csőzikék hatalomra kerülésekor nem küldték el, Boldog maradt. Egészen a múlt közgyűlésig, amikor is nem szavazták meg, hogy ő legyen az Érdi Sport Kft régi-új ügyvezetője.

Mint arról beszámoltunk, összesen 6 pályázó anyaga volt a bizottság előtt, ebből kettőt nem hívtak be személyes meghallgatásra. A megmaradó négy pályázó közül titkos szavazással dőlt el, hogy ki kerül javaslatként a közgyűlés elé. Ennek eredménye volt, hogy Boldog Annát 6-an tartották a legalkalmasabbnak a pozíció betöltésére a kilenc tagú bírálóbizottságból.

Ezek után gondolhatnánk sima ügy lenne a szavazás, hiszen ezek szerint Anna jól fekszik mindkét oldalon. Minősített szavazás volt, ahol 10 igenre volt szükség a 18 fős testületben.

Valószínűleg az érintettet és a polgármestert is váratlanul érhette ezután, hogy a titkos szavazás eredménye 9 igen, 2 nem és 7 tartózkodás lett, nem került megválasztásra.

Mint ismeretes több mint két éve robbant a bomba, az érdi  kézilabda csapat megalázó veresége után (ha emlékeznek, FTC-Érd 32-15), T. Mészáros  András Érd polgármestere sms-t küldött Szántó Erzsébet ügyvezetőnek:

„Gratulálok! Azt hiszem ilyenkor kell lemondani, nem az FB tag változásakor. T.M.A”.

Előzmény, hogy a „polgi” egyik Jolly Jokere, dr. Boldog Anna (2016.12.22-től az Érdi Városfejlesztési Kft. Felügyelő Bizottságának elnöke, 2017. 04. 19-től az Érd és Térsége Hulladékkezelési Nonprofit Kft. ügyvezetője, 2018. 07. 09-től az Érdi Sport Kft. ügyvezetője)szeretett  volna a sport Kft.  felügyelőbizottság elnöke lenni. Meg is választották, de később visszalépett.

  1. Mészáros akkor két okra hivatkozva indokolta Szántó Erzsébet felmentését: a csapat súlyos  veresége és az ún. TAO- pályázatra beadott és a országos szövetség által támogatott új edzőcsarnok  beruházásának késése miatt. Ezután az Érdi Sport Kft. ügyvezetője 2018. 07. 09-től dr. Boldog Anna lett.

Ennek, a politikai által jelentősen megtámogatott pályának lett most vége. Ezek után már csak az a kérdés, ki lesz a következő ügyvezető? Vagy mégis Boldog Anna marad?  

Ezért gondoltuk, hogy megkönnyítjük Csőzik Lászlóék dolgát és útjára indítunk egy szavazást.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9016040318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

netanyó 2020.07.22. 19:25:53

Ne csaljatok! A szavazást ne manipuláljátok!

netanyó 2020.07.22. 19:27:45

Minden frissítésnél a Nemek száma csökken, az Igeneké nő. Pofátlan manipulálás!

boborján20 2020.07.25. 20:29:52

én aszt sem értem, hogy boldoganna, miért nincs még közmunkán!
süti beállítások módosítása