A SZOMBAT NAGY DURRANÁSA: “Első Veterános Nap Érden"
2020. augusztus 13. írta: BoldogÉ

A SZOMBAT NAGY DURRANÁSA: “Első Veterános Nap Érden"

veteranautokerden-20200815.jpg

Augusztus 15-én szombaton délután ellepik a a veteránautók a Szepes Gyula művelődési központ parkolóját, ahol bárki megcsodálhatja az autómatuzsálemeket.

A 2020. június 13-ra tervezett "Első Veterános Nap Érden" elnevezésű rendezvény a járvány miatt nem valósulhatott meg.

Kárpótlásul 2020. augusztus 15-én szombat délután 16.00-20.00 között a művelődési központ parkolójában találkozhatnak Érd és környékének veterán járművesei, csatlakozva a Főtér Jelen/lét programsorozatához.

Lesznek nagyon nagy amerikai országúti cirkálók, csillagos autók, más ritkaságok, a 60-as-70-es évek utcaképét meghatározó autók és motorok. Lesz ős Moszkvics és újabb fajták is, sőt motorkerékpárokból is lesz felhozatal.

Akár mint résztvevő is lehet jelentkezni az eseményre, amihez a részvételi szándékot és a jármű típusát a hervaypet@gmail.com e-mail címre kell elküldeni.

Természetesen látogatókat is várnak a szervezők, ahol lehet a tulajdonosoktól kérdezni, hiszen sok járműnek van érdekes, egyéni története.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3716138936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

parádéskocsis 2020.08.16. 19:39:09

Érdeklődők számából levonható következtetés,hogy sokan rajongunk a "retro" közlekedési eszközökért. Kevésbé örvendetes, a nagyszámú kiállításra érkező járművek 16.45 után nem fértek be az alul méretezett kiállító térbe. Remélem nem egyetlen esetre korlátozódik a gépcsodák szemléje, a következők tágasabb területen lesznek megrendezve.
süti beállítások módosítása