ÚJ ÁLLÁS UTÁN NÉZ AZ ÉRDI KÉPVISELŐ? Jutalékot is kap a kukák árából?
2020. július 23. írta: BoldogÉ

ÚJ ÁLLÁS UTÁN NÉZ AZ ÉRDI KÉPVISELŐ? Jutalékot is kap a kukák árából?

asztaloseva-kuka-cimlap1.jpg

Dr. Asztalos Éva érdi önkormányzati képviselő gondolt egyet, és saját bevallása szerint egy skót példát alapul véve, amit az egyik ismerőse osztott meg a Facebookon, feltette a kérdést, hogy legyenek-e Érden is ilyen virágmintás kukák. Természetesen rengeteg pozitív visszajelzés kapott a posztjára, mert az ötlet nagyon jó, ki ne örülne, ha ilyen kukák állnának a háza előtt a szörnyű fekete színűek helyett?

Az viszont már elég visszatetszőre sikerült, hogy ennek ürügyén a politikus reklámembernek állt, és a Kuka Design nevű szolgáltatást kezdte el nagyban reklámozni, ráadásul Érd város média cégében. 

asztaloseva-kuka.jpg

A vállalkozás ötletes, hiszen a képek alapján nagyon jó munkát végeznek, és még azt sem mondjuk, hogy egy képviselőnek nem kell egy ügy mellé állnia, csak ez nem szerencsés, sokaknál jogosan kiveri a biztosítékot. Mondjuk a többi érdi vállalkozásnál, amiket soha nem fog reklámozni a képviselő asszony.

Aki politikusi munkát végez, ilyenekre minimum figyelnie kell.

Fotó: Jakab-Aponyi Noémi/Érdi Újság

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1016045380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

baltazar72 2020.08.04. 13:47:51

Jópofák ezek a virágos kukák, csak hát ennyiért kell az ördögnek. Dupla annyiba kerül mint maga a kuka. Ilyen formán egy műalkotás, amit szemét gyűjtésre használnak? Ha annyi pénze lesz a városnak, mint Felcsútnak, akkor lehetne közpénzből ilyet rendelni. Addig legalább azt kellene elérni, hogy az érdi szemét nem kis része is kukába kerüljön, akármilyen csúnya fekete is és ne kupacokba az út vagy bokor szélére.
süti beállítások módosítása