Szerdai móka kacagás! Új oldaláról mutatkozott be T.Mészáros András, megnevettette a több, mint 150 millióból fenntartott érdi sajtó munkatársait
2017. szeptember 21. írta: BoldogÉ

Szerdai móka kacagás! Új oldaláról mutatkozott be T.Mészáros András, megnevettette a több, mint 150 millióból fenntartott érdi sajtó munkatársait

sajttaj-tma-20170920.jpg

Sajtótájékoztató tartott tegnap, a helyi sajtós stábnak a polgi. Mind az  5 embernek.

T.Mészáros András mókázott, egyet, hogy más is csinál gyűlöletkampányt, nem csak ő, mármint szerinte.

Ennek szem- és fültanúja volt több, mint 4 ember, ha már vastagon fizet az önkormányzat nekik, csak meg kell hallgatniuk.

Szerinte összeállt egy 4 fős koalíció, aztán utalt 2 emberre,ennyi. Azért azt vártuk volna a jól fizetett munkásoktól, hogy megbökik a polgit, hogy vagy mondjon még kettőt, vagy vegyék fel újra, és mondjon csak kettőt. Vagy legalább fejből hirtelen húzzon elő még valakiket.

Nagyon rossz véleménnyel volt T. Mészáros András erről a koalícióról, a fogalmazása szerint, az egész városfejlesztést karaktergyilkó koalícióról.

Meg különben is, szerinte amatőr megoldásokkal és hozzá nem értő javaslatokkal bombázzák az érdieket, hazudnak összevissza, mert a vérükké vált.

gazcso-furdoutca-erdlako-hu.jpg

kép: Érdlakó

Nyilván olyasmikre gondolhatott, hogy például a Fürdő utcai beruházás során a lakossági és sajtó tiltakozások hatására csinálták meg szabályszerűen a gáz közműcsatlakozást, így kényszerítve Érdet, hogy lemondjon egy bármikor bekövetkező élményről, a Fürdő utcai gázrobbanásról.

Végülis nagyot szólna az biztos.

Szót ejtett még az ország szerinte egyik legnagyobb környezetvédelmi beruházásáról, amely az érdi-diósdi-tárnoki csatornázás, amely Érden 17 ezer háztartást érintett. A beruházás lezajlott, elkezdődött az elszámolás időszaka, ami az év végéig véget is érhet – emlékeztetett a polgármester.

Nekünk már csak az a nem vicces kérdésünk van, hogy decemberben lesz 3 éve, hogy lezárult a CSATORNA BERUHÁZÁS, de miért nem számoltak el, és a lakosságnak visszajáró pénzeket miért nem rendezték azóta sem?

Erről nem volt szó, vagy kivágták a sajtótájékoztató tudósításából.

címlafotó: erdmost.hu

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6812882864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása