Már megint CSALÓK! Hivatalosan lépnek fel, készpénzt kérnek, lopnak az érdi Víziközmű nevében!
2017. december 04. írta: BoldogÉ

Már megint CSALÓK! Hivatalosan lépnek fel, készpénzt kérnek, lopnak az érdi Víziközmű nevében!

csalok-kozmu-keptelenseg-hu.jpg

Érden sajnos ismét próbálkoznak a közüzemi szolgáltatók nevével visszaélő csalók, besurranó tolvajok. Víz- és csatornamunkásnak adják ki magukat és a helyi víziközművek által kötelezően elvégzendő feladatokra hivatkoznak.

Álmunkások, besurranó tolvajok házalnak hivatalos küldetésnek álcázva jövetelüket. Az így érkező csalók kisebb-nagyobb feladatokkal, látszattevékenységgel gyorsan készpénzhez próbálnak jutni vagy a házakba bejutva értéktárgyakat eltulajdonítani.

Az Érd és Térsége Víziközmű Kft. felhívja a figyelmet arra, hogy semmilyen ingatlanon belüli feladatra nem adtak és nem adhatnak ki utasítást.

A víziközműszolgáltatók szakemberei nem szednek készpénzt és csak vízóra leolvasása miatt csöngetnek be bejelentés nélkül. Természetesen a munkatársak rendelkeznek arcképes igazolvánnyal, melyet kérésre felmutatnak.

Kérjük, ha gyanús emberek próbálnak pénzt kicsalni vagy hívatlanul az ingatanra bejutni, akkor azonnal jelentsék azt a rendőrségen, vagy jelentsék a víziközművek elérhetőségein.

Érd és Térsége Víziközmű Kft. ügyfélszolgálata

címlap: keptelenseg.hu

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8713428123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása