Egyelőre meghosszabbították Érden is a fokozott rendőri ellenőrzéseket a nyárig - bárkit igazoltathatnak, sőt a ruházatunkat is átvizsgálhatják!  
2018. február 01. írta: BoldogÉ

Egyelőre meghosszabbították Érden is a fokozott rendőri ellenőrzéseket a nyárig - bárkit igazoltathatnak, sőt a ruházatunkat is átvizsgálhatják!  

motozas-origo-hu.jpg

Az országos rendőrfőkapitány MA 0:00 órától június 30-án éjfélig Magyarország teljes területére vonatkozóan fokozott ellenőrzést rendelt el a jogsértő cselekmények elkövetésének megelőzése, felderítése, illetve megszakítása érdekébenáll a rendőrség honlapján megjelent közleményben.

Bár az okokat a közlemény nem fejti ki, a fokozott ellenőrzés nem újdonság, legutóbb tavaly október 01-től január 31-ig rendelte el a rendőrfőkapitány. Ezalatt a rendőrök bárkit igazoltathatnak, a ruházatukat átvizsgálhatják, és az autók csomagtartóiba is benézhetnek.

Alig telt le az előző razzia, hiszen 2017. október 01-től - 2018. január 31-ig rendelte el az országos főkapitány, úgy tűnik folytatólagosan is szükség van a fokozott ellenőrzésre.

címlap: origo.hu

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4213623804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása