A fideszes pincsi kutyák Érden is riogatni akarják a jóhiszemű polgárokat
2018. február 22. írta: Cseri Pali

A fideszes pincsi kutyák Érden is riogatni akarják a jóhiszemű polgárokat

pincsi.jpg

Elindította Kerítésbontók című plakátkiállítását a Fidelitas a fővárosban - közölte a Fidesz ifjúsági szervezetének elnöke szerdán. A kiállítást elviszik majd minden megyébe.

Állítólag azért van szükség a plakátokra, hogy megmutassák, a baloldali politikusok miként vélekedtek a határzárról évekkel korábban és az utóbbi időszakban- adta hírül az MITI.

A Fidelitas jó kutya, nem akar lemaradni a nagy párttól, különben is, amikor csak lehet, gyakorolni kell a vazallus lelkület kifejlesztését. Derék ifjaink gondoltak hát egy nagyot, vagyis gondoltak helyettük, és elkezdték ezt a plakátkiállítás-projektet, ahelyett, hogy az önálló gondolkodásról és az etikáról hallgatnának előadásokat valahol. Vagy meghúzogatnák a kormányfő és miniszterei zakóját, mikor hülyeségeket beszél, mert beszél, beszélnek, jó sokat és durvákat. Helyette inkább a kezüket nyaldossák.

A fiatal fideszesek most szintet léptek és folytatják a határzár építését, amit  a kormány elkezdett, továbbépítik az ország összes megyéjében a szellemi-gondolati kerítés felhúzását. Vagyis a gondolatnélküliét.

Belőlük lesz majd a jó gondolatrendőr, mert egyszer eljutunk az orwelli példához. Gyűlöletkeltésből ötös, morálból bukta.

 

A fotó illusztráció

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr713690574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása