A városvezetés részéről elégtelen a kommunikáció a lakosokkal, avagy hogyan virágozzék a borkultúra?
2018. február 23. írta: Cseri Pali

A városvezetés részéről elégtelen a kommunikáció a lakosokkal, avagy hogyan virágozzék a borkultúra?

erd-pincesor-facebook-com.jpg

Értesüléseink szerint most épp a pincesori átépítés kapcsán merült fel városunkban újra a tájékoztatás és a lakosokkal történő egyeztetés hiánya.

Többszörösen visszatérő panasz, hogy egy-egy nagyobb beruházás kapcsán nem vonják be, ill. nem kérdezik meg az ott élőket.

Így a találgatásokból “urban legendek” keringenek részigazságokkal, egyszóval csak tippelgetni lehet, ezenfelül a polgárok úgy érzik, hogy a városvezetés még ködösít is, ráadásul a meghozott döntés után.

Visszatérve a pincesorra: itt is a homály fátyla lengi körül a beruházást, mivel nyilván közpénzből épül, bár az a hír is felröppent, hogy a pincesori tulajdonosok is áldoznak a csatornára és az ezzel összefüggő útépítésre.
Az ott lakók pedig azt nehezményezik, hogy a polgármester szerint a pincesori útépítést az indokolja, hogy az tönkrement, pedig az út elfogadható állapotú volt, ezzel szemben köztudott, hogy a csatornázások miatt került sor az átépítésre. Továbbá azt is vélelmezik, hogy a polgármester a lakókkal szemben a pincetulajdonosok érdekei mellett áll ki. Ráadásul a fáma szerint le is szeretnék záratni az adott útszakaszt, ahová a pincetulajdonosok és vendégeik hajthatnak majd csak be.

Forrás: olvasói email

(kép: Facebook)

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7513692408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása