ÉRDI AUTÓTOLVAJT ÉS CIMBORÁJÁT KAPTÁK EL! Gyorsan lebuktak (VIDEÓVAL)
2018. június 20. írta: BoldogÉ

ÉRDI AUTÓTOLVAJT ÉS CIMBORÁJÁT KAPTÁK EL! Gyorsan lebuktak (VIDEÓVAL)

Budaörsi nyomozók Érden fogták el azt a két férfit, akik a gyanú szerint korábban Budapestről loptak el egy gépkocsit.

A nyomozók budapesti kollégáikkal együttműködve látták el szolgálati feladataikat tegnap az esti órákban, Érd belterületén megállítottak egy autót, amelyben egy 40 éves érdi, valamint egy 26 éves budapesti férfi tartózkodott.

Az intézkedés során gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy a két férfi összefüggésbe hozható egy 2018. június 19-ére virradó éjjel elkövetett bűncselekménnyel, amelynek során Budapestről egy gépkocsit loptak el. A lopott járművet Budapest XXII. kerületében a rendőrök megtalálták és lefoglalták.

A két férfit előállították a Budaörsi Rendőrkapitányságra, ahol lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki őket gyanúsítottként, majd őrizetbe vételüket rendelték el.

(via police)

 

Írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3114060278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása